left image
Boligministeren åbner AlmenindkøbSvartideroprettelse af brugere

Nyheder for Leverandører

Her ser du en oversigt over alle nyheder fra AlmenIndkøb.

Nye håndværkerudbud offentliggjort

AlmenIndkøbs genudbud af håndværkerydelser fortsætter med næste bølge, der netop er blevet offentliggjort på https://tender.konnect.dk/app/tender/entity/71Der er tale om 2. bølge, der indholder tømrer..

15. marts 2018

Adgang til nye priser for håndværkerydelser

Kære boligorganisationerI kan finde priser på håndværkere under menuen 'Håndværkerpriser'

23. januar 2018

Handel med Solar

Indkøb for boligorganisationer Alle tilmeldte bolirgorganisationer kan handle el- og vvs-artikler hos Solar, som  har mere end 200.000 varer i webshoppen.For at få adgang til webshoppen med AlmenIndkø..

2. januar 2018

Svane Køkkenet er ikke længere AlmenIndkøb-leverandør

Svane køkkenet har desværre valgt at opsige samarbejdet med AlmenIndkøb på indkøb af køkkener, bad og garderobeskabe.  Såfremt I fortsætter med at handle køkkener mv. hos Svane Køkkenet, kan I altså i..

17. november 2017

Se problem- og løsningskatalog

Hvad kan du forvente dig af det nye AlmenIndkøb!? Læs om de problemer og løsninger som driftspersonalet og beboerdemokratiet har identificeret.Læs den her

19. januar 2017

Hushåndværkere til hele landet

Igennem de seneste måneder har AlmenIndkøb undervist i udbud af hushåndværker i samtlige Lejerbo-regioner. Det ser ud til, at mange afdelinger vil benytte sig af muligheden, og at vi i løbet af efterå..

15. juli 2015

Bevar den faste håndværker

Med et udbud på en ’hushåndværker’ kan afdelinger både opnå billige priser og få tilknyttet en fast håndværker. ' Afdelingen kan for eksempel udbyde al VVS-arbejde blandt de ti håndværkere, som er med..

11. juni 2015

Husk at I selv kan oprette flere brugere

Vi får en del henvendelser fra både boligorganisationer og leverandører, som gerne vil have flere brugere af hjemmesiden. Det kan man sagtens få, og I kan selv oprette flere på hjemmesiden. Tjek din b..

28. oktober 2014