left image
Boligministeren åbner AlmenindkøbSvartideroprettelse af brugere

Nyheder

Her ser du en oversigt over alle nyheder fra AlmenIndkøb.

Nye håndværkerudbud offentliggjort

AlmenIndkøbs genudbud af håndværkerydelser fortsætter med næste bølge, der netop er blevet offentliggjort på https://tender.konnect.dk/app/tender/entity/71Der er tale om 2. bølge, der indholder tømrer..

15. marts 2018

Adgang til nye priser for håndværkerydelser

Kære boligorganisationerI kan finde priser på håndværkere under menuen 'Håndværkerpriser'

23. januar 2018

Handel med Solar

Indkøb for boligorganisationer Alle tilmeldte bolirgorganisationer kan handle el- og vvs-artikler hos Solar, som  har mere end 200.000 varer i webshoppen.For at få adgang til webshoppen med AlmenIndkø..

2. januar 2018

Problemer med at logge ind?

Vi har desværre haft tekniske udfordringer med vores bruger-database, hvorfor nogle  brugere ikke kan logge ind.Såfremt du ikke kan logge ind, så skriv til kontakt@almenindkoeb.dk og oplys navn, maila..

13. december 2017

Svane Køkkenet er ikke længere AlmenIndkøb-leverandør

Svane køkkenet har desværre valgt at opsige samarbejdet med AlmenIndkøb på indkøb af køkkener, bad og garderobeskabe.  Såfremt I fortsætter med at handle køkkener mv. hos Svane Køkkenet, kan I altså i..

17. november 2017

Se problem- og løsningskatalog

Hvad kan du forvente dig af det nye AlmenIndkøb!? Læs om de problemer og løsninger som driftspersonalet og beboerdemokratiet har identificeret.Læs den her

19. januar 2017

Få medarbejderrabat på dit nye køkken

Drømmer du om nyt køkken? Med AlmenIndkøbs køkkenaftale i hånden kan du opnå store rabatter hos Svane køkkenet. Køkkenproducenten tilbyder alle ansatte i AlmenIndkøbs medlemsorganisationer samme rabat..

8. april 2016

Danmarks bedste køkkenaftale til AlmenIndkøb

De mest populære køkkenbrands til de bedste priser. AlmenIndkøb nye køkkenaftale giver lejerne i de almene boliger adgang til at handle køkkener hos Svane. IKEA (i samarbejde med Enemærke/Petersen) og..

22. februar 2016